Betul564 Umaysmom_ canım Zeynep umayımızın durumu nedir sürekli ismen dualarımda inşallah daha iyi olucaklar 🤲🏻
Umaysmom_ Betul564 canım cuma günü rop muayenesi olmuş 2 hafta sonra tekrarlanacakmis. Dün doktor olmadığı için net bilgi alamadık, yarın son durumu öğreneceğiz. Ben de her an Ömer Kayramiza dua ediyorum inşallah iyi olacak. Siz de son durum nedir
Betul564 Umaysmom_ anladım canım rabbim hayırlı haberler sonuçlar almayı nasip etsin inşallah minikprensese🤲🏻 benim minigimde bugün gittik ama doktor bilgisi yoktu sırf görüş oluyorya pazarları dün doktorumuzu aramıştım işte entübe henüz balgamını söktürmeye çalışıyorlar eğer bugün biraz kilo artışı ve açılma olsaydı entübeden çıkarmaya deniceklerdi ama kilo artışı olmamış 10 gramda vermişti işte o yüzden çıkartmamışlardı gittiğimizde bakalım yarın doktordan bilgi alırız inşallah balgamını atarda ciğerleri açılır sağlıkla kilo artışına başlar 🤲🏻🥹 sen hangi şehirdeydin canm
Umaysmom_ Betul564 oyyy canım benim küçücük bedenleriyle ne savaşlar veriyorlar ama ne kadar da güçlüler. Allahin izniyle her sey çok güzel olacak, yavrukusum kendi kendine de nefes alacak, oradan taburcu da olacak. Ben İstanbuldayım canım sen
guneslice as2603 Meneksedemir 1melekannesi3858 Tugraseda Hhbnhbnjvv Kızlar ben doğum yaptım… Suyum gittikçe azalıyordu zaten biliyorsunuz en son işte 28 Haziran saat 3′ gibi sancılarım başladı ben o sancıyı tarif edemiyorum tabi ama bambaşka bir şey. Ama anlam da veremiyorum çünkü nstyi bağlıyorlar sancı yok doktorlara nst gidiyor her şey normal ben kıvranıyorum yatakta serum veriyorlar ilaç veriyorlar yok gittikçe artıyor. Bayram sabahı doktorlar az ve kimi sezeryanda bilmem ne bekledim o sancıyla. En son işte sabah 8 gibi doktor geldi açıklığıma baktı acil doğumhaneye gönderdi. Oradaki doktorlar baktı dediler bebek ayağıyla geliyor açılma başlamış. Beni acil sezeryana aldılar. Bebeğim 29+5 haftalık doğdu. Çok küçük olduğu için bana göstermediler zaten. Hemen yoğun bakıma alındı. Hâlâ da orada ve entübe. Dualarınızda bizi de unutmayın lütfen
Betul564 Umaysmom_ inşallah cnm hayırlısıyla dualarımızla🤲🏻 bende gebzedeyim ama miniğim Pendik yüzyılda yatıyor orda doğum yaptım sen istanbulun neresinden
Tugraseda guneslice merhaba nasılsınız son durumunuz nedir sizi merak ettim. Benimde erken doğum riskim var sabah akşam progestan kullanıyorum. Sürekli kasılmam olduğu için önlem amaçlı verdi doktor bu ilacı. Aslında rahim ağzın kapalı rahim duvarın kalın bebeğin yerleşim yeri iyi ama bu haftalarda kasılma istemeyiz önemseriz suyun gelebilir dedi. Suyum gelcek diye cok korkuyorm
as2603 guneslice canım su genelde pembemsi oluyor kardeşimde oluyordu senın gıbı doktor akıntı dedı bazı kışılerde çok fazla olabılıyormuş ama sız yınede bı doktora gıdın
1melekannesi3858 guneslice canım geçmiş olsun Rabbım şifasını versin size bağışlasın inşallah ne kadar oldu yoğum bakımda olalı canım kız üzüldüm ama emin ol bebisler o kadar güçlü ki hicbjset olmayacak Allahın izni ile tahmin ettim zaten doğum yaotigni
Tugraseda guneslice ah canım beniiim inşallah tez zamanda toparlanır ve yuvasına gelir minik bebek. Nasıl peki doktorlar umutlu mu kaç kilo doğdu. Bebim doktorumda bi 30. Haftaya gelsek rahatlıycaz diyo ama o zaman tehlike kalkıyo sandım
Hhbnhbnjvv guneslice Saglicakla kucagina al insallah canim en kısa zamanda toparlanirsiz Dualarım sizinle🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Meneksedemir guneslice kıyamam cnm inşallah en kısa zamanda bebeğinde kucağına alırsın Rabbim sabırlar versin🤲
guneslice 1melekannesi3858 Sağolasın canım bu süreçte sen de hep ilgilendin sordun. Bugün 8 gün oldu. Bizim sabırsız ayaklandı bayram sabahı tüm aileyi de ayağa kaldırdı
1melekannesi3858 guneslice aşkım.onemli olan sağlıklı sıhhatli olması size bağışlaması Rabbım onlara odaklan misal kötü Bi haftada doğum yapmadn ona sevin burda 26 haftalik doğum yapanlar var onlara bile allahin izni ile bisey olmadı Rabbım güven bebisler çok güçlü olmasa iyiydi küvez yolu beklemek zor ama yapacak bisey yok tek cani üstünde olsun da annesi o sana kavuşmayı bekliyo merak etme