Betul564 1melekannesi3858 inşallah canım tabikide ederim sende sağlıkla hayırla vaktinde alırısın inşallah miniğini kucağına sende Ömer Kayra’ ma dua edersen ismen çok sevinirim 🤲🏻
1melekannesi3858 Betul564 ederim.rabbim safi ismi ile s8fa versin inşallah Ömer kayraya annesine babasına kavuşmayı nasip etsin Allahım sağlıklı sıhatli inşallah
guneslice 1melekannesi3858 Canım kusura bakma yazamadım su gelişi devam bazen aşırı geliyor hatta normal diyorlar. Suyu 4 cm kalmış beklemedeyiz ilaçlarla vs. Gittiği yere kadar işte. Bugün nstde kalp atışları kısa bir an düştü biraz ödüm koptu bir saat falan bağlı kaldı çok şükür sonrasında tekrarlamadı.
guneslice 1melekannesi3858 Şimdi havuç suyu falan içiyorum asistan doktora sordum bilimsel karşılığını bilmiyorum falan dedi ama bir umut işte bol sıvı tüketip elimden geleni yapmaya çalışıyorum
1melekannesi3858 guneslice kız netten araştırdım zaten normalde 5 cm olması gerekli imiş pekde az değil ozmn suyun senin
Betul564 1melekannesi3858 bişey demiyorlar Hamd olsun enfeksiyonu düştü bakalım bugün tekrar akciğer filmlerini çekicekler ona göre entübeden çıkarmayı deniceklr kilosunun artışını bekliyoruz normaldede geri 1500ü bulmasını beklicekti doktor entübeden çıkarmak için de bugün denicekmiş hayırla sağlıkla tolere edip rahat nefes alabilsin inşallah miniğim🤲🏻😔 rabbim herkese hayırla vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını inşallah gerçekten çok zor 😔
guneslice 1melekannesi3858 Yok kuzu valla kimse tam olarak neden olduğunu söyleyemiyor internete bakıyorum o sebepler de bende yok bu arada sebep yokken de olabiliyormuş hepimiz Allah’a emanetiz işte
1melekannesi3858 Betul564 Amin inşallah canım benim.insallah kendi alır nefesini de çıkar entubeden Rabbım korktuguna uğratmasin inşallah canim
Umaysmom_ Betul564 postlarinizi okudum hep. Ben de aynı şekilde kızımın yoğun bakımdan çıkmasını bekliyorum. Rabbim evlatlarımızı Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Her aklıma geldiğinde ismen dua ediyorum size de. Insallah biz de buraya taburcu olduk diye yazacağız. 🤍
guneslice @“Semanur58mom”#p28399835 Evet canım 5 sınır zaten 5 ve altı riskli ve hani öyle dursa neyse de benim devamlı suyum geliyor dua edelim birbirimize inşallah rabbim sağlıklı evlatlar bağışlasın hepimize
Betul564 guneslice amin inşallah canım benim Allah razı olsun dualarında eksik etme bende çok ediyorum sana sağlıkla vaktinde kucağına al inşallah miniğini 🤲🏻