1melekannesi3858 korkma bak iki gündür geliyor bir şey olduğu yok serklaj meselesini pek bilmiyorum ama doktora güven zaten bir şey olsa gidersin hemen müdahale ederler. İyice kurula kendini sık sık iç çamaşırını değiştir hamilelikte hassas oluyoruz ben köye gidip dikkat edemediğim için mantar kapmıştım ama tedavisini oldum geçti üç ay önce falan. Bak öyle bir şey bile olsa tedavisi var korkutma kendini
Mucizeikizler
Canım bende yeşil akıntıya dönmüştü iyi sen erken farketmişsin tedavi ol geçmezse bir daha git geçene kadar. Ben iki üç farklı fitil kullandım geçinceye kadar. Seninki farklı bir şey ve sanırım daha ilerlememiş tedavisini olursan hiçbir şey kalmaz geçer Allah’ın izniyle. Çok iyi kurulanmak gerekiyor. Mümkün olduğunca sadece su kullanın temizlik için zor Türk kadını temiz olduğu için illa çitileyeceğiz sabunla ama işte kotu etkiliyormuş aşırısı. Ben önceden intim jeli falan kullanıyodum sürekli düşün şimdi daha çok dikkat ediyorum.Önlem alalım gerisi takdiri ilahi neyseki artık tıp çok ilerledi çok güzel doktorlarımız var.