KucukMik Sevi Bebe - Desenli Havlu Bebek Banyo Filesi aldık. E bebek’te indirimde hala. Mağazada benzerine denedik. Sevi Bebe’nin düz filesi de havlu filesi de uyumluydu. Eve gelince de kendi küvetimize denedik uyumlu oldu. Filelerde aparatların kopmasından şikayetçiler ama umarım olmaz. Gergin duruyor file diye tedirgin oluyor insan. Gergin durmayınca da bebek kirli suya değiyor diye şikayetçiler. Görünürde iyi ve küvetle uyumlu ama henüz kullanamadık tabi bilemiyorum.
Tugce222 Filesiz olmaz el kadar bebek dandik file olursa düşer bile e bebekde ici köpük dolu fileler var 30 40 lira bisey ondan alırsan tam geliyo standart zaten onlar
Zeynepecem Canim bende babymall dan sevi bebenin filesini aldim. Ama ince file degil icinde kopukler var 57 tlydi. Tam oldu cokta guzel oldu.
Rstasar Boncuk62 civilin internet sitesinden 5 liraya aldim,cibinlik demirim yoktu onuda 8 liraya aldim ,kargo da 6 lira falan tuttu sanirim .denedim oldu file hicbir problem yasamadim
Rstasar Boncuk62 baktim civilde aynisi bitmis canim ben 5 liraya aldim bu hafta,degisik var onlarda ya pahali yada kucuk cocuk duser ondan ayak kismi falan yok resmen baya kisa file. N11 de buldum 11 lira https://m.n11.com/moje-kuvet-filesi-ekonet-bebek-P251353253?Beden=Stn&Renk=Beyaz&gclid=EAIaIQobChMIyLvi66rr3gIVSqWaCh1EMwB5EAQYBSABEgIDLvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Hulya06 Boncuk62 Canim ben e-bebekten sevi bebe havlulu file aldim A101 den aldigim kuvetede tam oldu.Filesi gözenekli bebekte üşümez diye düşünüyorum 😊
Batuska Ozellikle kıs bebekleri gercekten cok usuyorlar fileyle ben oglumda kullanamadım.Kendinizi dusünun sıcak suyla ıslandıktan sonra su kapanınca nasil üşüyor insan.uzerinden cikan giysileri kuvetin icine koydum oyle yıkadım sıcak sıcak