MrrvCkrr Selamlarrr İst.Avrupa yakası özel hastane muayene ve doğum ücretlerinde güncelleme oldu mu bilgisi olan var mı ? Hangi hastane de takiplisiniz doktor önerileri
Yenibirannee MrrvCkrr Zeytinburnu avrasya hastanesine gidiyorum. Şuanda zam gelmedi ama ilk doğumumda da ağustos ayinda zam gelmişti. Sanırım bu sene de ağustos ayında zam yapacaklar ve bende ekim ayının başında doğum yapacagim zamli zamli 🥲
Kbrdnameler MrrvCkrr medikal parka gidiyordum bu zamana kadar 15 küsür demişti normale doktorum izne ayrılıcağını söyleyince ynei bir hastane araştırmasına girdim acıbadem halkalı 23 500 dedi bayramdaolursa acıbademe gidicek gibiyim
MrrvCkrr Kbrdnameler Benimde takipli olduğum doktor başka hastaneye geçti 24. Haftadayım yeni doktor hastane arayışına girdim
Yenibirannee MrrvCkrr 2 hafta önce gittigimde bilgi aldim suan zorunlu sezaryan 13 bin lira :) biz kendimizi 18e hazırladık bakalım ekim ayina kadar
Fnsengul Beylikdüzü Medilife hastanesine gidiyorum 465 ₺ muayene ücreti, normal doğum 7250 ₺ sezaryen 8850₺ mesai dışı doktor gelirse ekstra 1500 ₺ alınıyor ☺️