Pemberuya Kızlar böyle bi durum yaşayan var mı? Dün geceden beri su geliyor ama sancım ara ara çok az nst de de bişey çıkmadı🤷♀️ Sonu nereye gidiyor böyle olunca merak ettim
Bet1 Pemberuya muhtemelen acilmanizda yoksa sezeryana alırlar bebeğin suyun biteceği için kaç haftaliksiniz
Deletedmom_116 Pemberuya şu gelişi çok sıkıntıli aman ihmal etme enefskiyon kapar benim suyum geldi doğumum zor oldu biraz Enfeksiyon kapmış o sırada aman dikkat
Emel94 Pemberuya canım suyun berrak gibi mi geliyor benimde suyum azalmış ama nasıl azaldığını bilmiyorum
Bet1 Pemberuya bende 34+0 da aniden suyum gelince oğlumda ters olduğu için sezeryan oldum acilen. Kuveze girmemişti şükür hiç inşallah senin ki de girmez
Deletedmom_116 Pemberuya Of of inşallah bebişe geçmez ya 🥺 benimki son iki üç gün pik yaptı bebişe geçmiş oda 🥺
Pemberuya Bet1 dün 2 cm dediler ama almıyorlar canm yarın taburcu edeceğiz dediler 🤷♀️ Erken diyor dr
Bet1 Pemberuya nasıl taburcu ediyorlar ya 2cm açılma var suyun geldi bence başka hastaneye git imkansız senin şu an taburcu olman hemde erken haftadasin. Zaten şu gelisi varsa en geç 48 saat içinde doğum oluyor. Sen mi yanlış biliyorsun suyun geldiğini gelmedi mi yoksa