Aleyna_88 Kızlar dün ilk defa muayeneye gittim 6+2 çıktı uşturasonda keseyi gördük daha bebeiş yok kalp atışını duymadık birde progestan 11.37 çıktı doktor biraz düşük dedi hap verdi günde iki tane. Bebeği de göremedim sizde değer çok mu düşük
Esracigdem Aleyna_88 arkadaşımda oyleyfi progestan kullandı. Su an 7 aylık bebekte anne de cok sağlıklı. Değerler normale döner merak etmeyin
likesah Aleyna_88 yolk kesesi gozuktuyse endise etmeyin bebek haftaya gozukecektir. Progesteron hormunu bebegin daha iyi tutunmasini sagliyor ilk 3 ayda cogu hamileye veriliyor takviye ilac. Hapi agizdan alirsaniz biraz yan etki yapabilir sersemlik ve uyku yapiyor cok. Fitil olarak kullanildiginda yan etkisi olmuyo sadece akinti oluyo. Doktorunuza sorarak fitil olarak da kullanabilirsiniz.
Mine9166 Aleyna_88 benim 4lere kadar düşmüştü lekelenmelerim başlamıştı ilaçlari duzenli kullanin yükseltiyor merak etmeyin.
Pinar1212 Beta hcg değeri düşüktür progestan düşük önleyicidir,, yükselir bir kaç güne inşallah endişe etme hcg değişik çıkabiliyor herkeste
tlhmrv Pinar1212 progesteron değeri diye bı değer var ve bu değerde önemli o yuzden takviye yapiyolar 6+2 haftalık bı gebelikde artık betayla alakalı bişey kalmamıştır çünkü o zaten yükselmiş ki gebelik olmuş
Aleyna_88 Pinar1212 canım hcg yüksek hatta bu sefer kanda hcgye bakmadı bile sadece progestan hormonu düşük dedi birde Buraya göre şu an 5+3 ama o doktora göre 6+3 neden öyle onu da bilmiyorum ben istanbul dan bodruma bir haftalıgına geldim burda öylesine bir gözükeyim dedim
Aleyna_88 tlhmrv peki kese baya net ekran açar açmaz gözüktü ama bebiş yok ben son adet tarihime göre 5 haf ama ulturasona göre 6+2 acaba gözükmemesi normal mi bebişin
tlhmrv Aleyna_88 normal tabiki yeni yeni olusuyo herşeyi bı hafta sonra gittiğinde emin ol bebeğide kalp atiminida duyarsın hiç telaşlanma 🙂
tlhmrv Aleyna_88 bide sen ulstrasinda görünen 6+2 olarak değil adet tarihine göre hesap etceksin yani sen şuan 5 haftalık hamilesin o ultrason hesaplamaları sürekli degisiyo çünkü bugün önde çıkar bı kaç gün sonra bı bakarsın geride çıkar adet tarihine göre hesapla gebeliğini
Aleyna_88 likesah doktorum da agızdan al eğer ağır gelirse fitil alırsın demişti dğn akşam ağızdan aldım beni cin çarpmışa çevirdi😂🙈