Pitircikkus Anonimdenim benım 22 evde normal kaset test vardı dün aksam yaptım malesef negatıf 🥹ınsallah adet gunune kadar pozıtıf olur
erdmdml Anonimdenim benim 26 dün erken gebelik test yaptım negatifti erken oldu sanırım varsada yoksa da nasip değilmiş🥹
Buketedaa Anonimdenim benim 24 erken gebelik 2 gün arayla yaptım pozitif dün sabah kan verdim bugün öğleden sonra çıkcak bakalım inşallah kanda pozitif çıkar 🙏🙏
Pitircikkus Anonimdenim bugun oglumu hastaneye goturecem alayım bı erken gebelık testi ınsallah cıkar Rabbım nasıp etsın ınsallah hepımıze
Buketedaa Anonimdenim kan testim çıktı benim 56.8 çıktı cuma doktoruma randevu aldım bakalım inşallah artışım güzel olur canımm sen ne yapmaya karar verdin kan verecek misin. ?
_Anonimdenim erdmdml ishal oldum sonra normalde Benım adet oncesı en erken 2 gun önceden kasık bel ağrım olur bunda 10 gun önceden adet olcak gıbı oldum bıde acayıp koku hassasıyetı oldu K9 gibi 10 sokak ötedeki yemek kokusunu alıyordum 😁😁😁😁
asya2425 24 de benim bat yarın değilde Perşembe kan vericem bende kızlar ama bende sıfır belirti yaaa