Betul67 Kızlar doktorum ile görüşmelerim sonucunda 37/1 de bebişimi alacağız yani perşembe günü. Hem bayrama denk gelmesi hem de bebeğin gelişiminin 2 hafta önden gitmesi 38/5 görünüyor ultrasonda ve suyumun üst sınırda olması sebebi ile almaya karar verdik. Endişelerim var ama bir yönden de doktoruma güvendiğim için içim rahat. Korkum küveze girmesi solunum sıkıntısı yasaması. Doktorum girebilir de kilosundan dolayı girmez de bu tamamen bebeğe bağlı dedi. Solunum sıkıntısı yaşaması tehlikeye sokar mı? Deneyimlerinizi bekliyorum 😦😦😦😦
incitanesi__ Betul67 kuzum bende 37+5 te normal doğum yaptım 2 günlüğüz hiç bir sıkıntımız yok merak etme sen 🌺👼🏼😊
Lajanam Kuzum benim de 1 hafta önden gidiyordu bebeğim, 37.4 de doğdu. Doktorum bana da dedi solunum sıkıntısı yaşayabilir sevk verebiliriz korkma dedi, çok şükür hiç bişeyi yok şu an kucağımda 5 günlük ❤️
Betul67 Lajanam ayyy gerçekten mi 💖💖💖 çok sevindim gerçekten. Sağlıkla büyüsün bebişin 🌸🌸 tüm ihtimalleri söylemek zorunda tabi ki ama endişelerim oluyor. İnşallah bende sorun yaşamadan bebişimle dönebilirim 🥲
Betul67 incitanesi__ çok heyecanlıyım tüm duygular birbirine girdi💖 Allah analı babalı sağlıklı büyütsün 🌸🌸🌸🌸