K-97 Merhaba kızlar 5 aydır bebek deniyoruz cuma günü silik bi çizgi gördüm erken gebelik testinde dün kan verdim kan sonucu çıktı fakat negatif Adet düzensizliğim ve pikos um var sadece bi soru sormak istiyorum aynı sağlık ocagında nisan ayında 2 den küçük işaretli varken Bugün 2 olarak çıktı artabilir mi tahmini reglim gecikti 
Mommybabyy K-97 benmde 13.11di yükselmedi sonra adet oldum zaten olman gereken adet tarihi geçtikten sonra tekrar dene istersen
YuvarlanamayanPaanda K-97 kullanma kontorl et bende kullandım 0.01 di tarlusala başladım 3 gün sonra 2.99 olmuş bıraktım hapı ve arrtı şuan 9 haftalıgız
YuvarlanamayanPaanda K-97 bende dedim yok heralde çünkü kimyasal yaşadım ve hiö adet görmedim umursamadım direk aldım kullandım tarlusalı çok pişman oldum 3 4 gğn kullanmıştım çünkü dikkat et 3 4 gğn sonra tekrar kan ver gülüm ben perşembe 2.99 pazar 47.99 olmuştu
Sibelsibos YuvarlanamayanPaanda senin bu mucizevi durumuna bayılıyorum bana sorduklarında ilk örnegim sen oluyorsun mükkemel bir mucize umut dolu bir olay bence 😍😍😍😍
Sibelsibos YuvarlanamayanPaanda ha bu arada valla maşallah diyorum nazar ettirmiyorum onu soyleyim rabbim nazarlardan saklasın sizi 🤲🤲
YuvarlanamayanPaanda emir_01 3 gün geçti çıkmadı kuzum 5 gğn geçti 2 üzeri oldu 1 hafta falana geçti 47.99 çıktı
YuvarlanamayanPaanda Sibelsibos yaaa kurban olurum sana ben canacazım benım gerçekten öyle Allahım çok şükür her zaman yanımızda oldugunı hissettiriyor 🥰😍😍 tüm isteyenlere nasip etsin inşallah gülümmm
YuvarlanamayanPaanda Sibelsibos kuzum nazar oalrak demediğini hissediyorum kalbin güzel senin saoalsınn🥰😍😍