Bir_tirtilannesi saat 7 de uyandım kızlar kasılmalar başladı 38+4 deyim karnım çok sert bebeğim hareketli. Resimde gördüğünüz gibi kasılma ve süreleri karnıma ve çok hafiften belime vuruyor ağrı
Bir_tirtilannesi Deletedmom_116 uykumdan uyandırdı resmen beni şimdi belime daha da çok vuruyor ağrısı
Nil_tal09 Dogumunuz yakin oldugu icin kasilmalariniz baslamis olmali ama sancilarinizin çok sidddetlenmesi lazim
Bir_tirtilannesi Nil_tal09 yaklaşık yarım saatten beri bu şekilde sancı çekiyorum 1 dk önce yine sancı geldi bu sefer belimdeki şiddeti daha da fazlaydi
Deletedmom_116 Bir_tirtilannesi kuzu takiple başlamış doğumun bu sancina göre takip et kendini devam ederse bekleme git enfeksiyon riski falan olur
Bir_tirtilannesi Deletedmom_116 öyle yapacağım çiçeğim takip ediyorum sıklaştı ama belime vuruyor direk ağrısı 🥲🥲 inşallah gelecek bugün inatçı kızım 🥰🥺
Deletedmom_116 Bir_tirtilannesi Beline vurur zaten bazen uyusue hata belin İyi takip et canım kendini bak tekrar diyim benimki az geciktiginicin enfeksiyon kapmış Dikkatli ol sende Biraz daha dur direk git