Buketduru35 4 aylık hamileyim bu süreçte d vitamini, demir ilacı trdyferon, vitefemin dha kullanıyorum siz neler kullanıyorsunuz bu ilaç ve vitaminler bana biraz ağır geldi siz kaçıncı ayınızda hangi vitaminleri ilaçları kullandınız?
Betulnnmz Buketduru35 34 haftalık olduk 22 haftada guatr, magnezyum başladık , d vitamini, kan ilacı, vitamin, bunları da 16. Haftadan beri kullanıyorum 32 den sonra da mide yanması için şurup içmeye başladım 🤷♀️
Nuraaa Buketduru35 bana da doktor yazmıs multıvıtamıj ve d vıtamını Yemek yoyemıyordum dıye multıvıtamın verdı ama mıde bulantılarım azaldı multıvıtamını sureklı kullanmıyorum bende aşırı şişkinlik mide bulantısı ve ishale sebep oluyor d vıtamını gunasırı kullanıylrum vucudum almıyor malasef ılacı
Tugrann-annesi0404 Buketduru35 16 dam itibaren decavit kan ilacı ve Demir kullanıyorum. Geçen gün midem için gaviskon yazdırdım. Ha bi de magnezyum alınan yazdı ama gerekince kullan dedi
zynpkrhsn1 Buketduru35 13. haftada elenatal 2 verdi 17. haftada feramat kan ilacini verdi sadece bu ikisi
ikotrtn Buketduru35 13. Haftada Ferrum, Vinalac, Solgar omega3, Solgar kalsiyum içmeye başladım soğuma kadar içecekmişim doktor öyle dedi
ZehraTurkdonmez Elenatal 2 kullanıyorum vitamin olarak doğuma kadar da kullanacağım bestiron demir kan için,devit kullanıyorum bir de magnezyuma başladık 29. Haftamdayım
Pnr_KMRC1 Buketduru35 demir ilacını bıraktım 4 farklı markanın denedim hepsi ayrı dert oldu bana kabızlık ishal miğde bulantısı baş dönmesi hiç yaşamadığım şeyleri yaşattı kan değerimde düştü bıraktım için ama içemiyorum yapıcak bişey yok sadece multivitamin kullanıyorum 29+4 haftalığım