Kalendermesrep Can isimli tanıdıklarınız var mi ? İsmin enerjisi nasıldır , size ne çağrıştırıyor ? Fikir verebilir misiniz ?
1anne2bebek__ Kalendermesrep çevremde var. Çalışkan ve sakinler. Hiç olumsuz yorum duymadım. Ve oğlumun adı Can. Rabbim bize bu hayatta Can bağışlamış. Bana çok anlamlı geliyor her Can dediğimde rabbime bize verdikleri için şükrediyorum 🥹 Ayrıca adı ve soyadıyla seslenildiğinde de bana çok karizma geliyor 😀😀
[silindi] Kalendermesrep en yakin arkadaşimin oglunun adi can masallah cok uyumlu tatlı 5 yaşında. Önemli olan niyet siz caniniz manasinda koyacaksiniz sonucta adini bebeginizin ben ilk defa duydum burda cinmis bilmem neymiş cok saskinim.
pelinden Kalendermesrep bence de önemli olan ismin sizde ne hissettirdiği hangi duygularla ve anlamla çocuğunuza verdiğiniz.. her ismin çok farklı anlamları olabiliyor. Benim arkadaşım ogluna Can ismini verdi..çok tatlı bir çocuk
anneoluyoruuumm16 Kalendermesrep can diye tanıdığım var çocukluktan beraber büyüdüm o kadar saf ki eline vur ekmeğini al. Asla kötülük yok kalbinde
sla_cbn35 [silindi] niyetle ne alakası var bunun Allah’ım oğlumun adını can koydum ama niyetim cinlerin başı demek değil güzel bi isim diye koydum mu dicek ben katılmıyorum buna ama yine siz kendiniz bilirsiniz beni ilgilendirmez