Tumaypirr geçmiş olsun rabbim korktuğumuzdan korusun inşallah 🙏🏻 benimde geçen hafta 28+5te çarşamba günü sağlık ocağında gebe izlemim vardı tansiyonum ilk 18 12 geldi sonra 17 11 geldi direkt doğumhane acile yatış yapıldı önlük falan giydirdiler nst bağladılar önlem amaçlı dediler. Tahlillerim normal çıktı ölçümde 11/7 - 12/7 seyredince 4 saat kadar kalıp eve gönderildim. 13/8 olduğu zamanlar oluyor onun için tansiyon ilacı başlandı suyumun sınırda olduğu söylendi evde ölçüm yapıyorum 12/7-12/8 olarak seyretsede 13/8 olduğu oluyor. + Saframda fazlaca taş görülmüştü. Tuzu tamamen bıraktım, şuan 29+4üm haftamız henüz çok küçük. Sadece dün 3 tane doktor gezdim. Bu gebeliği 8 senedir bekliyorduk. Eşim 1 ay önce anjiyo oldu damarın biri tamamen tıkanık çıktı stent takıldı şeker çıktı insülin başlandı stres, yorgunluk vsde etkiledi diye düşünüyorum. Psikolojik olarak bitik hissediyordum rabbim korktuğumuzdan korusun hepimizi inşallah. Küçük şehirde yaşıyorum, doktor imkanı kısıtlı gittiğim her doktor farklı birşey söylüyor… Şuan için erken doğum riski olmadığı, tansiyon takibine devam etmem gerektiği, gelişimde vs bir sorun olmadığı ama tansiyondan dolayı riskli konumda olduğum söylendi. İçim nasıl ferahlayacak hiç bir fikrim yok 😔