Handeaslan39 Zarifa karnın sivri çıkar diyorlar benım öyleydi hiç kilo almamıştım karnım çok büyümüştü ve sivriydi 🙂 Açıkcası belirtiler karışabilir kız ve erkek açısından 🙂🙂 bulantım çok olmustu mesela çok körü gecmıstı .. 😏
1PrensAnnesi Zarifa karın geç çıkıo ve basenliysen bile o basen kalmıo sırf karın kalıo baya güzelleşiosn saçlar mükemmel parlıo ☺ Ve bence benim çevremde de gördüğüm sürekli ekşi istio canın❤
Yesimgedikk Zarifa benim erkek eksi seyleri agzima suremiyorum suan 27.haftadayim basindan beri cikolata yiyorum canim hep tatli seyler cekiyo 😋
Melikeseko Zarifa eğer erkek hissediyorsanız erkektir. Benim öyle oldu. Hep tuzlu ve eksi yedim. hâlâ yiyiyorum . Hiç kusmadim . Mide bulantim az oldu.
Zarifa Handeaslan39 ben 13+4haftalik hamileyim cinsiyeti gostermedi 16haftasinda doktara gidicem ama chok heyacanliyim ichime erkek diye doguyor hayirlisi
HazelBaskal Zarifa annelerin icine dogan cikiyor derlerdi inanmazdim bende😁basta kiz istiyorum diyordum cevreme ama Allah biliyor icten icten oglum olsun istiyordum😁15 de gosterdi bizimki🤗
HazelBaskal Zarifa ya hemde nasil erkek deyince esimle ben kahkahalarla gulmeye basladik gulerken agladim fln cok degisk bir andi😂😂
EliFurkan Hiç belli olmuyor ben hep tuzlu eksi yedim kiz bekledim erkek oldu 😅ustelik karnimda sivri değil kiz karni gibi yusyuvarlak ☺ şöyle bir soylem var kiz sol kasıkta erkek sağ kasıkta olurmus benim sagda ama ne kadar dogru tesaduf mu bilemem ☺
HazelBaskal 1PrensAnnesi guzellestirdigini soyluyorlar ben kendime ayni geliyorum ama guzellestin sen diyenler oluyor erkek guzellestirirmis kiz guzelligini alirmis annenin derler 😊
Ruvyda1 Zarifa Pazartesi kontrole gidicem bende 24 haftaya kadr duzelmesi gerekir demişti bakalım inşallah düzelir
Zarifa HazelBaskal shimdi ne desem yalan olur ama ayni kaldim bi degishiklik yok gibi geliyor bana 😄🤔