pelin1610 Rozii11 enerji gelmişti bana bildiğin. Adetim gecikti normalde bacaklarımda ağrır belim hassas olurdu ama bütün evi baştan aşağı temizlemiştim 😅
Rabiacyrn17 Pitircikkus ben öğrenmeden bi kaç gün önce oldum ama bir gün sürdü geçti ertesi gün çok garipti
Pitircikkus Rabiacyrn17 benımde aynen dün oldu gectı bugun yarın adet günüm bakalım hayırlısı bı kac gun once kaset test yaptım negatıftı günüm gecıp adet olmazsam test yapacagım hayırlısı bekleyelım bakalım
Alizee Rozii11 hiç belirtim yoktu cnm. Zaten genelde psikolojik oluyor semptomlar. 2 hafta gecikmeden sonra anca başlıyor belirtiler
nrslkskn Rozii11 ilk belirtim keskin koku alma duyum gelişmiş olduğu 😁 normalde hiç kokmayan krem bir anda deli gibi kokmaya başlamıştı. Öncesinde kimyasal gebelik geçirmiştim onda da aynısı olmuştu. Test yaptığımda pozitif çıkmıştı 😊
beyzaD Rozii11 benim karın şişkinliğim oldu bide sık tuvalete gitme , sürekli yeme isteği anlamıştım zaten 😊🫶🏻
Husna_7070 Esra_Omer_21 lekelenme yaşayan genelde erkek oluyor galiba o yüzden sordum ben hiç yaşamadım ikiside kız 😄