Fulyaxx Rozii11 Selam benm 3 gün gecti ve bugün hamile olduğumu öğrendim💕 çöp koktu ve buzlu dondurma tadı kötü geldi bide Göğüslerim aciyordu dokunuca😥
0cansu Rozii11 ilk gebeliğim de göğüslerim çok agrimisti ikincisinda adetim gecikti bunda da adetim gecikince bildim yine mi hamileyim diye😂
Rabiaaydins Rozii11 bu öyle bir durum ki herkeste farklı reaksiyon gösteriyor,mesela bende kokudan tiksinmiştim. Balık bana çok kötü korkmuştu normalde çok severim ona dayanaraktan test yaptığımda pozitif çıkmıştı:)
tgcearici Rozii11 benim adet sancım vardı 6 aydır falan deniyorduk biraz da yorulmuştum uğraşmaktan yumurtlama hesaplamaktan falan artık akışına bırakcam demiştim 2 gün gecikti daha önce de geciktiği olmuştu kesin stresten test yapayım da negatif görünce zaten streslenmem adetim de gelir demiştim çift çizgi gördüm hemen
mizginn_ Ben rüya gördüm üstelik adetimin gecikmesine daha 1 hafta varken iki gece ardarda görünce rüyaya dayanarak test yaptım şu %99 sonuç veren kitlerden baktım + tekrar yaptım hamileydm ve kız görüyordum rüyamda bir kızım olacak 😃
Se_her Adet belirtileri ile neredeyse aynı belirtiler anlasilmiyo 6 gün önce erken gebelik testi yaptım çift çıktı
bebeklipanda Daha adete günler haftalar vardı, ilişkiden bi 5-10 gün sonraydı sanırım, yanağımın ortasında kocaman içi iltihap dolu sivilce çıktı ömrümde böyle sivilce görmedim 😁 hamileymişim 😁😁
rabiaozcans Rozii11 kasığa ara ara giren hafif kramplar ve uyuma isteği🐣 (normalde kaçta yatarsam yatayım sabah 6 da uyanırdım, 8-9 gibi uyanmaya başlamıştım) 😁
Ecemsiayrn Rozii11 göğüslerim baya hassas ve toktu göğüs ucu da koyulaşmaya başladı falan adetim 2gün gecikti test yaptım pozitif
Damla-coban Rozii11 kasik ağrısı olmuştu yumurtlama gününden regl gününe kadar ve bel ağrısı yoğundu . bide tuhaf bı şekilde bu ay evet oldu die hissetmistim Ama maalesef 5 haftalıkken düşük yaşadım inşallah rabbim tekrar nasip eder 🙏
Dilek1903 Rozii11 aşırı bir bel ağrısı 37 haftalık oldum ama hala hatırlıyorum normalde regl olacağım dönemlerde ağrırdı ama bu sefer başkaydı
tardem Rozii11 regl günüme 6 gün kala anladım. Sürekli uyku hali, hızlıca yorulma ve durmadan çişim gelince şüphelendim. Sonrası test, bulantının başlaması ve beta hcg testi
alitalia Rozii11 reglime bir hafta kala regl ağrısı yaşamaya başladım. Normalde ağrısız regl olduğum için anladım. Kaset testle silik bir şekilde öğrendim. Regl günüme kadar da testleri tekrarlayıp koyulaşmayı takip ettim. Regl günümde kan verip netleştirdim ❤️ şimdi 13+2 oluyoruz gece çok şükür
Rabiacyrn17 Rozii11 kasıklarımda ki kramplardan anladım ve adetimin 6.günü testim silik çizgiyle pozitif çıktı☺️