Fatma-1024 12 haftalık hamileyim, lavaboya çıkarken dışkının siyah olduğunu fark ettim ne anlama geliyor
mylittle_pumpkin Fatma-1024 Ben de Decavit kullanıyorum ve benim de aylardır her gün siyah, içindeki demirden dolayı siyah oluyor
Zehraumut mylittle_pumpkin bence decavit yerine Regenesis max kullan kuzum benim çevremdeki herkes her doktor bunu öneriyor decavit iyi değil die biliyorum
Fatma-1024 Kullandığım ilaçlar; detavic , GYNOTARDYFERON ve D3 TOTAL 150.000 IU / 10 ML ORAL DAMLA, COZELTI Sizinde bunlar mıydı
Zehraumut Fatma-1024 bende 12 haftalık hamileyim ama böyle birşru başıma gelmedi hangi ilaçları kullanıyor sun
Fatma-1024 Zehraumut Kullandığım ilaçlar; detavic , GYNOTARDYFERON ve D3 TOTAL 150.000 IU / 10 ML ORAL DAMLA, COZELTI Sizinde bunlar mıydı
Zehraumut Fatma-1024 kan ilacı yapıyordur decavit te yapar ama decavit kullanma onun yerine durumun varsa Regenesis max al kuzum bence o daha iyi araştırdım doktorum da kullan dedi decavitren daha iyi ve bu tarz şeyler olmuyor yaşamadım
mylittle_pumpkin Zehraumut Tavsiye için teşekkür ederim inşallah bu cuma doğumum olacak zaten artık 🥰