Gizem8 10 haftalık hamileyim yemek yerken ağzıma tabak kırılmış tabağın cam kırıntısı geldi bi parçasını çıkardım ama diğer parçasını yuttum mu emin olamıyorum yutsam bile bi şey olur mu bebeğime bana
Sara-2007 Gizem8 korkmayin mideye ordan bagirsaklara gidiyor bence bebeye zarari olmaz bol sıvı tuketin
Mediha99 Gizem8 ben de 8 haftalık iken diş tellerini yuttum yemek yerken 🥹doktor çok küçük bebek diye röntgen sokmadı zarar verir organları gelişim aşamasında demişti çok ağlamıştım bi kaç gün dışkı baktım çıkmadı psikolojim bozuldu ben de biraktım 🦦
Gizem8 Sara-2007 öyle mi diyorsunuz ay gece gece evham yaptım ya içime bi nebze olsun su serptiniz teşekkür ederim
gozidk Gizem8 bence acile gidip durumu anlatın midenizi veya barsaklarınızı kesebilir allah korusun bunun şakası yok valla beklemeden bir acile gidin
Yenibirannee Gizem8 yani bu stresi yaşamaktansa hastane yakinsa gidip muayene olun bence de 🌸 Allah korusun
Mediha99 Gizem8 28 haftalık olduk çıktımı bilmiyorum ince yel olduğu için vücutta gezer dediler bilmiyorum ilerde sorun yaratırsa
Gizem8 Kızlar doktora gittim bir şey olmaz dışkıyla atarsın bebeğe de bi zararı olmaz dedi çok zor bi ihtimal ama olur da birine denk gelirse benimki gibi bir şey…onun için bilgilendirmek istedim benim sürecim bu şekilde oldu