Kumsalakkus Kizlar dün akşamdan beri hep kendini sert yapıyor hareket leri var ama az az sanki rahat degil mideme doğru çok baskı yapiyor şimdide 31 hafatligim ne yapmalıyım sizce ağrım filan yok bude
MoonLighty Kumsalakkus bende 29 haftalığım benimki de günde üç dört kere yapıyor sertleştiriyor kendini. Çabuk geçiyor. Normal diyorlar
yenianneguney Kumsalakkus kasılmalar olabilir artık magnezyum vermesini rica edin doktordan şuan kullanmıyorsanız
anapanda12 Kumsalakkus kasılıyor demekki magnezyum isteyebilirsiniz doktorunuzdan magosit özellikle isteyin iyi geliyor bu kasılmalara 1dkdan uzun sürmemesine dikkat edin mutlaka oturuyorsanız kalkın ayaktaysanız oturun
Bilge_11 27 jaftalik olduk benimde karnım bütün gün sertti napiyor icerde minikom merak ediyorum kendini büzüyor galiba 😅 birde gündüzleri bir iki hareket var sonra gece ne zaman artık yatacam o zaman başlıyor kıpırdanmalar
Kumsalakkus _tuuggcce_ bebek işte bir yerde toplanıyor karnın çok sert oluyor hareket var ama aynı yerde hep duruyor
Esmaars Benim bebeğim de bazen bı yerde toplanıyor . Karnımın şekli değişiyor . Bende korkuyorum ama çok sık olmuyor inşallah normaldir .
Hazalca Kumsalakkus Kasılma deniyor ona canım gün içinde say takip et ve doktora bunu söyle. Kasılmalar ciddi olabiliyor. Dinlen bol bol