Adyokisimsiz Kızım olacak güneş ismini koymayi çok çok istiyorum ama eşim yanaşmıyor, hatta doğduktan sonra paylaşım yapıp işte doğdu güneşim yazmak için bile istiyor olabilirim 😃😃😃
Yenibirannee Adyokisimsiz Güneş ismide güzel 🌸 eşiniz hangi ismi düşünüyor peki? Hangi isimler arasinda anlasamadiniz 😊
anapanda12 Adyokisimsiz bende Mihrimah koyacağım Güneş ve ay anlamında kimi yerde de gökyüzünde aynı anda olmalarını temsil ettiği söylenir Farsça kökenli bir isimmiş kocam diyor ki illa ay olacaksa hilal koy yada direk güneş koy 😂 Mihrimah da Mihrimah işte 😅 ay kızım güneş kızım diye seviyorum ay gibi babadan güneş gibi anadan doğan prenses kızım olucak diye diretiyorum başarıcam inanıyorum
Yoncatac Adyokisimsiz Ben de Güneş koymak istedim eşim pek yanaşmadı başta. 36 yaşındayım birdaha bebek sahibi olmamız zor olur madem tek çocuk olacak iki isim koyalım dedik o da Gülce istedi sonuç Gülce Güneş olacak🥰
Snmkrby1_ Ben hep tek isim taraftarı oldum soyadını o verecekse adını ben vermeliyim falan 😂 Güneş çok güzel isim tek başına fevkalade bence