Latife_akn Kızlar ben 18+3 üm bugün durmadan bu ağrıları çektim hiç bir şekilde oturamıyorum bişeyler batıyor sanki nefes almakta bile zorlanıyorum sizce neden
_peritozu Latife_akn yoruldun mu son zamanda canım benımde cok ayakta kalırsam yorulursam o gün çatım heryerim agrıyordu doktorum dinlenince geçiyorsa normal gecmiyorsa gel demişti
Sunshine__ Latife_akn Bende 23 haftalık gebeyim aynısı oluyor magnezyum kullanmama rağmen doktorum çok ayakta kalma demişti bol bol dinlen eğer dinlendiğin halde geçmezse yanıma gel dedi eğer sizinde geçmiyorsa doktorunuza bi danışın derim
ebrunasrullahylmz12211221 Ben hamileliğimin başından beri kalça ağrısı çektim 24 haftalığım hala çekiyorum magnezyum kullanmama rağmen
Latife_akn ebrunasrullahylmz12211221 bende kullanıyorum ama acayip bi ağrı var tüm gün ağrıdan oturup ağladım
ebrunasrullahylmz12211221 Latife_akn Benim öyle ağliycak kadar ağrımıyodu valla sadece ayakta durmakta zorlanıyodum sen bi doktora danış
Latife_akn _peritozu hiç bir şekilde yorulmadım sabah uyanır uyanmaz bi ağrı bastırdı ve halanda 1 gün geçti ağrım var
Emineirfan Kizlar bende 12+4 haftalık hamileyim garip ama bende duştan sonra oluyor bu kalça ağrısı kasık ağrısı sonra geçiyor bende başımı eğerek yıkıyorum ondan sanıyordum ama şimdi sizde görünce budamı hamilelikten 😭😭