Duygummom Yakın zaman da yada orda doğum yapmış olan var mı memnun kaldınız mı ? Sezaryn olucam merak ediyorum 🫣
Habibe_ Duygummom ben 2022 temmuz 27 de oğluşumu Dr.lale hanımda sezeryanla kucağıma aldım♥️ ona takipliydim zaten çok memnun kaldım yoğun olması dışında sorun yok
minee-34 2020 yılında vefa hamımda sezaryen doğum yapmıştım. Eğer ayni kadro duruyor ise hem asistanlar hemşireler çocuk hemşiresi hepsi çok çok ilgili ve iyiler işlerinde , Odaları küçük olması dışında gayet temizdi yemeklerinde aynı şekilde gayet güzeldi. Ama şuanki çalışanlarını ortamı bilmiyorum. Ben kızımı orda doğum yaptım çok memnunum.
Duygummom minee-34 ya ben en çok zaten anestezi başta olmak üzere merak ediyorum nasıl diye çok düşündüm doktorum orda değil sadece anlaşması var bızede fiyat olarak daha uygundu nasip sanırım yaşayıp görücem 🥲
mavilikler7 minee-34 Vefa yılmazer ise doktorunuz şu anda Çamlıca erdem hastanesinde ben kontrole oraya gidiyorum ama vefa hocaya değil farklı hocaya
Zeynebtahir Fiyat ne dediler, afiyet hastanesinde arkadasim dogum yapti odalari cok kucuk ama amaliyatdan cikaran hademeler dangir dungur getirdi dusureceklerdi nerdeyse demisti ama 4 yil once
Duygummom Zeynebtahir benim kendi doktorum klinkte en son ki mayıs ayında sormuştuk fiyatı 8500 demişti değişmediyse haziranda tekrar civar hastaneler arasında bize uygun olan orası geldi açıkcası , erdemde ilk oğlumu doğum yapmıştım yasemın çakar doktorum ama ayrılmış anlaşmalı hastanelerı arasında da en çok ıyı fiyat buraydı açıkcası
Zeynebtahir Duygummom medipol hastanesindede 8 bin 500, husniye hanima gitdim bende, hemde guzel bir hastane, guzel odalari, mahremiyete cok onem veriyorlar. Paranizla yazik olur gibi. Baska doktora gidin ne olacak
Cansuumesee Duygummom Yasemin hanıma gidiyosunuz umraniyede kligini var bende Kadriye hanima takipliyim sizin dogum zamaniniz gelmis bana daha cookk var :)
Duygummom Zeynebtahir çamlıca medipolse açıkcası ben orda yapamıyorum doğum yetişkin yoğun bakım olmadığından kendim kalp kapak hastası gebeyim her kadın doğum ve hastane risk almıyor doktorum nerde olursa olsun ikinciyide ona gıdıcem dedım ama çok yüksek diğer hastane fıyatları oda bana afiyeti önerdi ekip iyi dedi açıkcası bu yüzden mecbur orası olucak ama insan mecburda olsa merak ediyor hastaneyi
Aysek53 Kızlar bende lale hanıma gidiyorum afiyette 33 haftalık olduk normal doğum düşünüyoruz bakalım fiyatlar değiştimi bilgisi olan varmı ?
Cansuumesee Duygummom aminn insallah :) Sizde saglikla kucaginiza alin dogumdan sonra hastane konusunda benide bilgilendirirmisiniz :)
Duygummom Cansuumesee doğum yaptım bugün hastane ve ekipten çok memnun kaldım ilgileri çok güzel herkes çok güler yüzlü
Smy17 Duygummom merhaba gözünüz aydın bebeğinizi almışsınız kucağınıza 😊 Evagyn klinikte yasemin hanımla afiyette mi doğum yaptınız? Bende Kadriye hocaya gidiyorum da afiyeti düşünüyorum. O sebeple sordum fiyat olarak ne ödemiştiniz şimdi zam gelmiş ama henüz erken olduğu için Kadriye Hocayla konuşmadık doğumu.