SerapALT Merhaba dostlarım, iki bacak arasındaki çıkıntıya bakarak doktorum erkek olabileceğini söyledi ama yanılma payı olur mu sizce? (11+2)
gulayse_38 SerapALT olabilir tabili ilk gebeliğimde %90 erkek dedi profesöre gitmiştim birde özel kliniğine . herşeyini aldık sadece beşiği eksikti sonradan kız dediler kızım oldu . Aman alışveriş yapmayın kesinleşsene kadar 😀 Allah gönlünüze göre versin inşallah
yumukeller SerapALT 12. Haftada bızede kız dediler 16. Haftada tekrar gittik erkek olduğunu öğrendik 😊
SerapALT gulayse_38 ben de alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum😅 teşekkür ederim Allah bağışlasın kızınızı 💖
yumukeller SerapALT bana verdiği ultrason kağıdında farklı pozisyonda. Cinsiyeti gördüğü şeklide hatirlamiyorum 😊
Genc20 gulayse_38 çok şaşırdım şuan🙊😄ne zaman erkek dedi ve ne zaman kız olduğu kesinleşti merak ettim
gulayse_38 Genc20 3 aylıkken erkek dediler 5 Ayda kız olduğunu öğrendim ama bulantm çok olduğu için kalkıp kontrollere gidemiyordum o yüzden uzadı arası bu kadar