Feyzaclk Mekklc vacum mop proda böyle bir özellik yok bildiğim kadarıyla internetten yine araştırabilirsiniz. Belki yeni çıkanında vardır
Mekklc esraylcnkayaa yorumlarında silmenin halıyı algilamadığı için halıyı da siliyor yazıyordu onun için sordum
Havvaca FatmaDkmts xioami vacuup mop 2 kullanıyorum memnunum kasımdan beri benimle sorun yaşamadım hiç
Havvaca Mekklc hayır bu model algılamıyor bende de var aynısı sadece halinin üstünden geçse de leke ve aşırı ıslaklık bırakmıyor sorun olmuyor yani. Ben önce tüm evi süpürttürüyorum sonra mopu takip tekrar silme yaptırıyorum daha temiz oluyo
Havvaca Havvaca Mekklc Eksik yazmışım ben süpürttürüyorum sonra mopu takip halıları toplayip sildiriyom
Anne1212 FatmaDkmts Roborock s7 canım oğlum 2 aylıkken aldım yaklaşık 2 yıl olacak çok memnunum çok güzel temizliyor silme özelliğide var ama genelde sadece süpürme yaptırıyorum 2 yıl önce 6.000 e aldım şimdi yükselmiştir tabi
Pinar1212 FatmaDkmts mi 2 pro plus acayip memnunum gebeliğim boyunca rahat ettirdi beni aşırı tavsiye ederim
Adenks civcivsuyum bende bunu almayı düşünüyorum ama yorumlarda şarjının çok çabuk bittiği yazıyor evim 3+1 ama odalarım ve koridorum baya büyük yani zırt pırt kendini şarj mı edecek bu