cancik Bizim akraba ağır depresyon hapları kullanırken hamile kalmış 5.5 aylıkken karnımda bi sorun var diye doktor doktor gezdi en sonunda bi doktor hamilelikten şüphelenmeyi akıl etmiş😀 doktor kadına ölü müsün be kadın demişti😂
Catsofmom anneoluyorum101 @Momyorgun Herkesin vücudunun tepkisi ayrı bence. 29 haftalık hamileyim adet kesilmesi, tekme ve karın büyümesi haricinde bir belirtim yok. Kadın da 6 ayda bir adet oluyormuş zaten. 9 ay boyunca adet gören insanlar da var. Tamamen fizyolojik. Vücut tanımayla alakası yok bazı durumlarda 🙈🙈
Damla Ihlamurrengi ne demek ne alaka bişey olmamasının sebebi ne sizce ? Zararı olmasa her gebelik sağlıklı olsa herkes içsin o zaman 😂
Havvaca Yenibirannee valla bende anlamadım 😂 bugün nst de sancım çıktı tansiyon yüksek falan Dr ciğer geliştirici verdi iğne vurulcam 2 gün. Tahliller falan baya uğraştık bugün. Eşim diyo sancın var niye demiyorsun. Dedim yok ama nst de çıkıyor. Tansiyon yüksek ama rahatsız etmiyor 😂 sanki bugün onları anladım gibi biraz ahahahahah