Elif-2834 Şu anda normal ilaç gibi içiyorum ama geceden itibaren fitil gibi kullanacağım. Kullandıktan sonra tekrar kahverengi akıntı ya da kanama gelir mi?
ikranurkutay Elif-2834 canım benim kahve rengi akıntı kullanırken 10 güne yakın sürdü sonra geçti 3haftalikti lekelenme başladığında 8 hafta olduk fitil olarak kullanmaya devam ediyorum😊
Sibel_72 Belli bir süre devam eder aktif kanamanıza bağlı aniden kesilmez yavaş yavaş yok olur stres yaparsan devam eder ben aylardır kullanıyorum korkmasan hersey güzel olur
Elif-2834 Sibel_72 evet stres ve endişeyi kontrol altına almak çok önemli bu süreçte elimden geleni yapacağım
Fatmatopuz Elif-2834 fitil olarak kullanmak dha etkili canım bende kahverengi lekelenmem oluyordu rahim ağzı kısalığındn dolayı doktorum gece uyumadan önce fitil olarak yap dedi yaptım lekelenmelerim falan kesildi
Snmkrby1_ Ben hep vajinal kullandım sabah akşam kanamanın durumuna bağlı düzenli saati saatine kullanırsan kısa süre içinde etki eder Rabbim yardımcın olsun kuzu ❤️