Havvaca babymomy_ aynı olur bir şey fark etmez 37 de alırsanız yılbaşından sonra devam ederse zamli olur sadece ekstra fark olmaz
Havvaca Nmt_98 doğum öncesi raporu doğum olunca biter onun parasını alırsınız daha sonra doğum sonrası raporu başlar onunda günü dolunca onaylar iş geri sonra da onu alırsınız 2 posta şeklinde yani
Nmt_98 Havvaca anlamadım yani iki taksit şeklinde mi yatıyor Şuan bana iş görmemezlik ödeneği yatmış Ekim ayına kadar da raporluyım ozman Ekim ayında mı alacağım
Havvaca Nmt_98 doğum raporu iki şekilde olur biri doğum öncesi biri doğum sonrası. Doğum öncesi rapor parasi doğumdan sonra yatar. Doğum sonrası rapor parası da rapor bitince yatar
Mlkgln Havvaca peki birşey sorucam ben 32. Haftada çalışabilir raporu alıp 34. Haftada çalışamaz raporu alabilir miyim ? 32. Hafta da alirsam eğer sigorta günüm tam dolmadığı için eksik kalır ve rapor parası alamam
Skn23 Havvaca 32 haftada çalışamaz raporu aldım . Şuan doğum yapmak üzereyim doğum yaptığımda tekrar bir rapor mu almam lazım doktorumdan
Nmt_98 Skn23 size hastaneden rapor verecekler ama belirtmeniz lazım onu iş yerine gönderip muhasebenin onaylaması gerekiyor
Havvaca Skn23 doğum yapınca 32 haftada aldığınız rapor bitecek taburcu olurken size yeni rapor verecekler onu is yerine vermen gerekiyor tekrsr
ardengunes Nmt_98 ben sadece hamile olduğumu söyledim muhasebeye rapor falan vermedim bi sıkıntı olurmu acaba muhasebeden de bisey demediler
Anonim27 Havvaca Benim dr adet günüme göre verdi raporu çalışamaz analık raporu 34. Hafta olarak gözüküyor ilerde rapor almam gerekli mi . Doğumu 07.09 gösteriyor
Havvaca Anonim27 doğum yapınca aldığınız rapor bitecek. Doğumdan sonra taburcu olurken doğum sonrası raporu almaniz gerekiyor