Ayselsilahimigetir Canim cok fazla kola istiyor bulantım oluyor onada cok iyi geliyor icimi ferahlatıyor resmen normalde de zararli biliyorum ama zaten cok fazla iciyordum eskiden simdi her gün bir bardakla yetinmeye çalışıyorum benim gibi olan var mi🙈
Aysee1123 Ayselsilahimigetir Arada sırada canım çekerse içiyorum. Canımın çektiği herşeyi yedim içtim bu zamana kadar, birkaç kereden birşey olmaz merak etmeyin. Yiyin için
Ayselsilahimigetir Ebru1995 şeker açısından zararlidir dimi öyle tahmin ediyorum ama gerçekten cok ferahlatıyor ilac gibi geliyo kendime engel olamıyorum 🫢😀
Ayselsilahimigetir Damla ilk gebeliğim de cok kısıtladım gazli olur dediler diye 9 ay agzima sürmedim asitli bisey 6 ay gaz problemi oldu bu sefer kısıtlamıyorum bende
Ayselsilahimigetir Mutluemos oh afiyet olsun 🫢 neyseki yalniz değilmişim 🙈 ilac gibi geliyor ama dimi nasil ferahlatıyor 😂😂
Damla Ayselsilahimigetir sakatat hariç herseyi yedim hiç kısmadım sakatat bile yerim ama temiz olduğundan emin olduğum bi yer bulamadım yasaklı şeyler her zaman çekici gelir kısıtlama koyarsan daha çok canın ister
Ayselsilahimigetir Alizee ilk gebeliğim de 9 ay agzima sürmedim gazli olur dedikleri icin ama yine gazliydi kizim 6bay gaz problemi oldu bu sefer tutmuyorum kendimi😏
Ayselsilahimigetir Mutluemos ic desem zararli simdi kötüye sürüklemeyim 🫢 nefsini körle bari çay bardağına dök😂😂
1asel-duru Canım çekince iciyorum ama genelde soda iciyorum bebeğe kilo aldırıyor kola yerine limonata portakal suyu içiyorum bazen ama evde olursa kola içerim diye almıyorum 😁