Kubracls Kızlar 28+6 haftalık hamileyim kasıklarımda belimde ağrı var adet sancısı gibi bebeğimde hiç durmuyor hareketleri arttı ve canımı yakıyor dün geceden beri yatakta dönerken bile karnım acıyor tekmelerin yukarıda hissediyorum acaba bebek mi döndü döndüğünü nasıl anlarım niye böyle oluyor ilk gebeliğim tecrübesizim yardım edin lütfen😐
AygyulSina Kubracls donmus olabilir bebek donmeden once benimde hafif adet agrisi gibi agrim olmustu ertesi gunde kontrolum vardi doktora sordum iste ultrasonla falan bakti bebek donmus bu yuzden agrin olmus dedi. Tekmeler yukarda guclu mu ?
Kubracls Deletedmom15257 geçen hafta sağlık ocağında kalp atışları hızlı çıkınca apar topar gittim doktoruma ne olur ne olmaz nst ye bağladı erken doğum riskin yok dedi sancım da hiç çıkmadı diye düşünmedim gitmeyi ama artarsa belirtiler evet gidicem sağolun
AygyulSina Kubracls canini yakicak derecedeyse git bi doktora baksin icin rahatlar en azindan. Simdi baska ne desem bos olur herkez ayni degil hamilelikte sonucta
Kubracls Deletedmom15257 evet korkuyorum ama yalancı sancılarında başladığı haftalar tecrübesiz olduğumuz için hep acaba mı var aklımda