Sedanoufal Selam kızlar 39+3 hala kızım doğmadı tavsiyeleriniz nedir. Neden doğmamış olabilir. Kızlar daha erken doğmuyor muydu?
_nigarr24_ Sedanoufal erken bence. Yani 39 haftada illa doğmak zorunda değilki. Benim kızım 40+3 de doğdu. Keyfi istediğinde gelir🤭
nuzunismail Sedanoufal Erken değil ki daha bekleyebilir, ben tam o günde sezeryan olmuştum, normal doğumsa daha yolu var bence
Ebru1995 _nigarr24_ bende 39+3 haftaligim doktor Perşembe günü yatış verdi suni sancı verecek açılmazsa sezeryan yapacak. Biraz kilosu fazla 40. Haftaya filan bırakmak istemiyor doktor. Napcam bilmiyorum
_nigarr24_ Ebru1995 ne kadar kilosu?Niye sezaryene diretiyorlar anlamıyorum. Tabi kaka yapma riski de var ama benim doktorum hiç riskden bahsetmedi. Doğurdum kaka da yapmamıştı. Ama sizinki haftasından öndeyse olabilir.
Sedanoufal Benimkisi şimdi olsa olsa 3200 kg. Bendekinde fazla kilo durumu yok. 40+3 te doğsa Pazar gününe denk gelir bayram moduna girmiş olur kadro tatildedir diye korkuyorum
Sedanoufal Aleynab12 doktora gittim. 39+4üm şuan. Hala sancım yok bebek de doğum kanalına girmedi bu sebeple 40+3 e yani haftaya ptsiye kadar beklicez dedi sonrasında karar vericez dedi
_nigarr24_ Ebru1995 o zamana kadar 4 kilo olursa diye sezaryen demişler herhalde. Hayırlısı olsun. Bebiş sağ salim doğsun yeterki😊
Sedanoufal nuzunismail bayramda doktor ve ebe bulmak zor benim doktorum tatilde onun önerdiği doktor arkadaşı da tatilde. Ya tatile denk gelirse onların beni kim doğurtacak korkusu var. Gelirim diyor fakat güvenemiyorum