Nurcihannan Kızlar bugün kontrole gittim 28 haftalık bebek doktor ters dedi kafası yukarda ayakları aşağıda doğuma kadar dönebilirde dedi. Sizde bu durumu yaşayan varmı dönermi bebek dönmezse sezeryanamı alıyorlar
Damla Nurcihannan dönmezse evet sezaryen e alıyorlar ama daha haftanız erken doğumda bile dönen bebekler var
Catsofmom Nurcihannan Bizde 28 haftadayız bugün bebek dönmemiş. Daha erken döner merak etme. Dönmesi anlık olay dedi doktorum 🥰 endişelenme kuzum
nurr0101 Nurcihannan Benim kızım hiç sabit kalmıyor canım. Kontrolün birinde ters oluyor birinde normale dönmüş oluyor 😀
TuqbaArslan Nurcihannan 29 haftada dönmemis demisti doktorum . 31 haftada gittik dönmüş dedi zaten kontrole gitmeden 2 gün öncesi hickiriklarini karnımın altında hissettiğimde anlamıştım döndüğünü 😊
yesimunluturk 35+3 deyiz hala kafası yukarda dönmedi benim kızım gerçi çok sorun değil zaten sezeryan olacak
runkli0606 Nurcihannan 32 haftadayım her hafta dönüyor bi baş aşağı bi göt aşağı🤣 yerinde durmuyor rahat ol 35-36. Haftaya kadar daha çok döner ondan sonra dopum şekline karar veriliyor zaten
TuqbaArslan Nurcihannan ilk hamileligimde kızımda da çok hissederdim oğlumda da hissediyorum. Düzenli Bi şekilde kalp atışı gibi oluyor hıçkırık olduğunu anlıyorsun 😅