Didoun Rabia48091 153 sabit hattını arayıp hamile olduğunuzu ve hoşgeldin bebek ve süt parasu desteğini istediğinizi soyleyebilirsiniz. Allah kolaylıklar versin
hunilimom Didoun bir tek deterjanı kullanıyorum biliyorum neden 2 tane doğurdum da bana vermedi KBB çok üzüldüm 😂😂 Gölcük belediyesini burdan kınıyorumm
Didoun hunilimom bende Gölcük’te ikamet ediyorum. Arayıp söylemeden vermiyormuş. Birincisi haberim yoktu bende almadım. Şimdi ikinci bebeğimizi bekliyoruz inşaallah. Aradım söyledim getirdiler
hunilimom Didoun ben doğurduktan sonra çıktı 😂😂 önceden yoktu sadece süt parası vardı o yüzden alamadım
Mutluemos Rabia48091 hangi ildesiniz depremzede olduğunuzu belirtiniz mi hiç emin olun hepsi de seve seve yardımcı olacaktır
bet9093 Didoun canta güzel de çok fena bir kokusu vardı benimkinde. Havalandırdım, sildim geçmedi, deterjanı suda beklettim yıkadım tekrar kuruttum yine geçmedi. 2 aydır balkonda duruyor azaldı o koku. Sizinki de öyle miydi ?
Didoun bet9093 bizimkinde koku yoktu. Poşetli gelmedi ama ürünler içine konulmuş şekilde geldi. Havalanmış olabilir gelmeden 🥲
Anneyimbennanne Didoun Eyyy Kocaeli ahalisi . Körfezden şehir Hastanesi’ne giden otobüsü bilen var mı. ???. Öyle uzakki yaaa . !!!!!!!
Tutkaltupum Anneyimbennanne sh8 körfezkent olarak geciyor ama sizin istediginiz mi bilmiyorum e-komobil i indirin öyle yeni şehir hastanesi polikinlikler olarak aratıp giden otobuslerin duraklarina bakabilirsiniz
Didoun Mehtapkaya 28.haftayi kıstas koymuşlar sanırım. Ben de ilk duyduğumda doğunca verilir zannetmiştim. Bir arkadaşım alınca 28.haftayi öğrendim
Anneyimbennanne Tutkaltupum Bende yeniyim tam bilmiyorum ki korfezkent mi oluyor burası 😑 teşekkür ederjm ,🌺
Didoun Annemm1213 Kocaeli için 153 sabit hattını arayıp hamile olduğunuzu ve hoşgeldin bebek ve süt parasu desteğini istediğinizi soyleyebilirsiniz. En azindan ben bu şekilde basvurdm
Didoun Mehtapkaya 153 u aradığınızda mi söyledi. Vallahi bir tek 153 u tusladm. Ve pakatte büyükşehirin yarın bir gündüz gözüyle tekrar arayın isterseniz.