MelodyFairy Kubra00111 Hayır canım doktorum sadece regl olursan 2 Vega 3. Gün gel demişti olmayı bekliyorum ama az önce ovulasyon testi siparişi verdim çünkü eşim henüz sperm testi veremedi bende o olmadan pek gitmek de istemiyorum açıkçası
Kubra00111 MelodyFairy benim de hormonlar temiz adet düzenli henüz olmadı eşim test vermeye sıcak bakmıyor ben gitsem de ne olcak yumurtlama takibi düşünüyordum da devlet yapıyor mu bu arada
MelodyFairy Kubra00111 eşin bebek istiyorsa baktırmak zorunda ne demek sıcak bakmıyor? Ve sende bunu anlayışla mı karşılıyorsunn? Benim eşim gitmek istiyor sadece işi sebebiyle gidemiyo ona rağmen doktorum kızmıştı erkek te gelecek sperm testi görücem demişti
MelodyFairy Kubra00111 devlet pek takip etmek istemiyor bugüne kadar denmedi bana yani bilmiyorum yaptıran var da zor bela diye biliyorum. Özele gitmiştim en son benn
Kubra00111 MelodyFairy daha olur zamanla diyor kendisine çok söyledim ikna edemedim :( iş benle bitmiyor dedim
Kubra00111 MelodyFairy benim de ara kanamam oluyor bende yarına devlete gitmeyi düşünüyorum da sıkıntı stres olunca kanamam oluyor kahverengi akıntım oluyor anlam veremiyorum adet dışında oluyor hep
MelodyFairy Kubra00111 valla o neyden kaynaklanıyor bilmiyorum anca doktor bilir canım bir şey diyemem