kaya3500 Merhaba kızlar sanırım 5 haftalık hamileyim son regl tarihim 14 mayıs kan testiyle öğrendik bu cuma kontrolümüz var 5 hafta 6 günlük olmuş olucak cuma günü acaba kese ve kalp atışını duyabilir miyim ?
kaya3500 Kuzeymiraa bende tam o haftalık olucam cuma günü inşallah bende sizin gibi hem duyar hem görürüm🥰
sunshine_ kaya3500 5+6 canım ama benim geç döllenme hafta ile uyumlu değil büyük ihtimal küçük biraz daha 🌸
Esmagg Benim son adet tarihim 8 Mayıs 15 haziranda kan testi ile betam 880 çıktı daha doktora gitmedim sizce gitmeli miyim kese kalp atışı için erkendir diye gitmeyi pek düşünmüyorum
naneliseker_ kaya3500 5 hafta kese 6+5 haftalsr kalp atisi. Ama garanti 7 haftalik gidin ben duyamamıştık 🌿
Mucizeolsuun kaya3500 yaaa sizinle aynı regl tarihlerimiz bizde 5+1 riz çarşamba günü gideceğim doktora bakalım kalp atışını belki duymamam ama keseyi görme umudundayım ❤️
kaya3500 Mucizeolsuun Yaaa tebrik ederim çarşamba günü haberlerinizi bekliyorum ozaman 🥰🥰🥰 ne heyecanlı bir süreçmiş bu 🥰🥰
Umutlugunler kaya3500 merhaba süreçlerimiz çok benziyor benim de SAT 13MAYİS🙂 geçtiğimiz cuma keseyi gördük bu hafta cuma bebeği görmek için randevu verdi doktor inşallah bayramdan önce mutlu haber verelim sana dedi.ama gorunmeyedebilir dedi. Birbirimizden haberdar olalim ✋🙂🎈
kaya3500 Umutlugunler Gerçekten süreçlerimiz aynıymış 😊 cuma günü mutlaka haberleşelim kontrollerimizden sonra 🥰🥰
Mekklc Umutlugunler Ayy benim de sat 13 Mayıs bende cuma günü kontrole gittim ama kese görünmedi Çarşamba günü görmeye gidicem sizin değeriniz kaçtı ve nasıl öğrendiniz acaba 🥺 birbirimize yardımcı olalım 🙏
kaya3500 Mekklc Beta 378 di sanırım 14 mayıs son regl tarihimdi 14haziranda da evde test yaptım çift çizgi🥰🥰
Umutlugunler Mekklc benim gitmeden üç gün önce falan 1970 di. İçiniz rahat olsun döllenme surelerindendir o
Mekklc kaya3500 iki taraftan da konuşuyoruz 😅 ben de 14 Haziran’da kan verdim işte 13nde test yapmıştım 🤷🏻♀️