Selam kızlar. Hamileliğimin 33. haftasına girdim. Neredeyse hamileliğimin başından beri geceleri fitil olarak progestan kullanıyorum. Sabahları uyanır uyanmazda ben lavaboya gidene kadar biraz renksiz akıntıyla beraber beyaz akıntı oluyodu. Onun progestandan kaynaklı olduğunu biliyorum. Ama şu son aydır özellikle gün içinde az az akıntım oluyo iç çamaşırımın ön kısmı. Çok ıslanıyo diyemem ama kuru da kalmıyo hiç resmen. Çoğu hamileden duyuyorum gülerken yada hapşururken idrar kaçırdığını, ben hiç kaçırmıyorum diyodum ama acaba diyorum farkında olmadan bende mi idrar kaçırıyorum 😐😞 kişisel bakımıma aşırı dikkat eden biriyim sabah akşam iç çamaşırımıda değişirim ama dediğim gibi son zamanlarda iç çamaşırım resmen idrar gibi kokuyo 😞 vitaminlerinde etkisi var sanırım canımı çok sıkıyo bu durum. İç çamaşırımı daha sık değişmeye başladım günlük ped kullanmaya başladım. Eğer gelen o sıvı idrarsa yada akıntıysa ve ilaçlardan dolayı öyle kokuyosa sıkıntı yok sonuçta hamilelik bittğinde oda bitecek inşallah. Ama acaba ben farketmeden aminiyon sıvısı mı sızıyo diyorum 😞 Başına böyle bişey gelen varmı? Hafta sonu doktor kontrolüm var doktoruma danışıcam ama önce size de bi sorayım dedim