Rym2023 Selam kızlar, kapı süsü ve hediye vermek için madlen çikolata yaptırmak istiyorum, çikolatası güzel bir yer varsa önerinizi rica edeceğim 💖 Kapı süsü içinde aynı şekilde önerilerinizi bekliyorum 🫶🏻
Tugceee95 Rym2023 cıkolata deposundan yaptırdım ben cokta guzel geldı cıkoltasıda cok guzel fıyatıda cok uygun kapı susunude arkadasım hedıye yaptırdı oda baykuscraft dıye bıyerden ıkısıde ınstgramdan
Historianmoms59 Rym2023 kapı süsü Rym2023 kapı süsü ve çikolata mı ck_designevent yaptırdım 15 günde geldi çikolatası çok lezzetliydi ve kapı süsümde öyle gerçekten çok ilgilendiler 😍
mnli Rym2023 trendyolda bebek kapı süsü yazın alp ticaret diye bir satıcı çıkıyor ahşap başharf ve isim olacak şekilde yazıyorlar ben böyle minimal bir şey istiyordum instagramda sordum 400-500 dediler bunların fiyatı 200 link atmak yasak diye atamıyorum geldi beğendim
Aynenkanka Rym2023 kapı süsü sihirliellermakrome şule hanım sahibesi dünya tatlısı bir kadın, çikolatamızı da cikolatadeposuu sayfasından yaptırdık gerçek çikolata kullanıyorlar taze ve lezzetliydi kapı süsünün fotoğrafını ekliyorum ama çikolatayı çekmemişim