Ireeeeem Hanımlar merhaba 19. Haftadan yazıyorum. Bizim bebişin yüzünü göremiyoruz doktor plesentası ön duvara yerleşmiş net görünmez dedi. Eliyle de yüzünü hep kapatıyor o ayrı 😁 haftası ilerledikçe yüzü görünür mü acaba yaşayan oldu mu böyle bir şey ???
Irem97- Ireeeeem benim kuzum benim yüzünü değil ama vücudunu kapatmış durumda 27 haftalığım hareketlerini çok nadir hissediyorum
Bebiskosuu Ireeeeem ay ne yazık ki bugün bu yüzden sinir oldum hatta 32 haftayım hem plesanta anterior hem de utanmamış bebeğim yüzünü sırtıma dönmüş. Doğru düzgün yüzünü hiç göremedik doktor da pek uğraşmadı sağolsun 26da bi fotoğrafı var yarım yamalak bugünkü çok komik zaten yüz demeye bin şahit ister.. doktorum ilerleyen haftalarda bazen gösteriyor dedi ama sanmıyoring🙄
ES_es-Es Ireeeeem benimde anterior 30 hafta olduk ve sadece 23.haftada azıcık göründü başka da göremedik hanımefendiyi, hareket zaten kısıtlı hissediliyor,bu gidişle doğunca gorucez
Rzlgln534 Bugün doktora gittik bizde de öyleydi zaten karnımın şeklinden poposunun dönük olduğu belli oluyordu :/
ES_es-Es Bebiskosuu siz hareketleri nasıl hissediyorsunuz bende 30 haftalığım ve ara sıra hareket hissediyorum öyle çok değil
Bebiskosuu ES_es-Es çok değişken bazı günler çok cılız oluyor hareketi sayıca da az oluyor bazı günler de çılgın gibi yerinde durmuyo 😂 bi de sadece bana yapıyo yalnızken biri varsa babası dahil asla yapmıyo 🥲
ES_es-Es Bebiskosuu aynı ya bende diyorum videoya çekeyim babasına göstereyim elime telefonu alınca duruyor 😅
ES_es-Es Bebiskosuu sizde karın sertlesmesi oluyor mu peki benim iki gündür sert hissediyorum karnımı ara ara
ES_es-Es Gumus25 bebeğinizin hareketleri nasıl hissediyorsunuz , anterior olunca çok hissedilmiyor sanki ve düzenli değil gibi
tlhmrv Ireeeeem ilk hamileliğimde benimde plesanta öndeydi ama biz yüzünü vs gormustuk baya detaylı.. doktorunuzun cihazi renkli mi
Ireeeeem tlhmrv 3 boyutlu ile çok az görebildik yandan falan ufak bir kesit yakalayabildi doktor. Suratının tam önünde plesenta duruyor :D
Bebiskosuu ES_es-Es yeni yeni olmaya başladı geçen hafta magnezyum içmeyi unuttum bi süre ondan mı oldu acaba dedim yoksa bu haftalarda normal mi bilmiyorum
Soniii Ireeeeem bizim de plesanta ön tarafta en son 32. Haftada gitmiştik yine göremedik bebişi çarşamba günü yine randevumuz var 35. Haftada gitmiş olacağız inşallah görebiliriz çok merak ediyorum bebeğimi 😅 ama haraketlerini baya net hissediyorum son haftalara yaklaştıkça plesanta öndede olsa hareketleri hissedersiniz
ES_es-Es Soniii buna sevindim hissetmeyi çok istiyorum ve oynadıkça mutlu oluyorum tedirgin olmuyorum ,30 hafta oldum ve hep biraz daha büyüse nasip olur diye düşünüyordum hep
ES_es-Es Bebiskosuu ya bende bikac gündür bitti magnezyum içmiyorum aklıma o geldi aynı şeyi düşündüm acaba yapar mı etkiler mi diye