civcivsuyum Kızlar 37+1 oldum. Normal doğum bayrama denk gelirse nasıl oluyor doktor izinde olacakmış nöbetçi kadn doğumcu mu giriyor
Tugbacolak civcivsuyum aynen öyle canım acıle gıdıyosun artık o an nöbetcı ebe kadındogumcu kımse o alıyor senı
Tugceee95 civcivsuyum bende 37+1 m oyle seymi olurmus doktorum byramda burda oldıgunu soyledı normal sartlarda gelmeleri gerek degilmi
Kubra2610 civcivsuyum 37+2 ..benim doktorum da on gün yokmuş malesef..nobetci kadin doğumcu girecek..(nobetci olarakta en istemediğim doktor kaliyor )korktuğum başıma gelecek gibi duruyor:)
birevlatsahibi civcivsuyum devletse zaten doğuma doktor gelmiyor, sıkıntı olursa nöbetçi doktor gelir
civcivsuyum Özele gidiyorum da çok büyük bi yer değil bayramda burada yokum dedi sonradan aklıma takıldı bayrama denk gelirse nasıl olur diye 😂
Tugceee95 Ozel hastaneye gıdıyorum ama oyle bı durum söz konusu olmadı sanmıyorum yanı bu cok sacma olur😀 zaten yeterınce dogum ıcın para verıyosun belki heryerde degısıktır bılemem hıc duymamıstm ben
hunilimom Tugceee95 ekstra para verirsen gelir onun dışında izinli ise seni icapci kim varsa o doğurtuyor
birevlatsahibi Tugceee95 ben sordum doktoruma valla bayramda burda mısınız ona göre başka doktorla görüşeyim diye 😂😂 güldü buradayım merak etme dedi 😂
September_ civcivsuyum bende 38 im şu an bayrama gelme olasılığı yüksek. Acilden gireriz doktor varsa şükrederiz 😂 develette genelde ebeler doğurtuyor çünkü
ssseher civcivsuyum bende 38+1 haftaligim benimde muhtemelen bayrama falan denk gelecek gibii. Doktorum bayramdan sonra 1 haftada yokum izinliyim dedi nobetci kim varsa o doguma giriyor devlette bu sekilde. Hayirlisi neyse o olsun hakkimizda inşallah bende biraz tedirginim bu konuda bakalim