Tugceee95 Esragol Çigli ekol hastanesinde sadık sözdinlere gıdıyorum haziran sonuna kadar normal 16.500 sezeryan 14.500 dedıler dediler sonraki ayları bilmıyorum
defneveannesii_ İzmir Medicana Hastanesi/ Doçent Dr Cüneyt Eftal Taner doktorum. Şu an hastanenin güncel doğum fiyatı 20 bin tl fakat temmuzda zam geliyormuş.🥲 Benim doğumum da ağustos sonu.🥲
Gulden91 Karabağlar da Avrupa cerrahi tıp merkezi ben normal doğum için 10,500 tl anlaştım sezeryan olur sa farkını verceZ oda 2000 tl
Esragol Tugceee95 bende canla anlaşmalı bir doktora gidiyordum ama can yüzde 35 zam yapmış acaba kendi doktorları da yaptı mı merak ediyorum 36 haftalık oldum bi iki hafta için zamlı ödemek istemiyorum😔 ekolle de bi konuşacağım yarın
Tugceee95 Esragol evet sureklı zam gelıyor bıde herkeze aynı fıyatmı verıyorlar oda belli degil ama ay ay olarak degısıyor sanırm bende anlamadım bıde mesela sabıtlettrmek ıstıyorsn kabul etmıyorlar 37+1 deym bnde bız garantısını aldık ama ınsallah dedıklerı gbı olur fıyat yoksa sıkıntı gercekten
Esragol Tugceee95 evet kesinlikle inşallah sizde bir sıkıntı yaşamazsınız bunları düşünmekten bebeğime odaklanamıyorum iyice insanın sinirlerini bozuyorlar 😔
Tugceee95 Esragol sorma canm yarın benmde randevm bıde her gttgmde extra bsey duyuyorum boyle 😅 sende cok dusunme hersey olcsgna varır napalım saglıkla dogsun bebıkolarımız sen stres yaparsan oda etkılenr dusunme🥰
defneveannesii_ Esragol Bayramdan hemen sonra randevum var gittiğimde fiyat sabitlemeye çalışacağım inşallah yaparlar.🥲
Aselgmz Esragol 12 günümüz kaldı bakalım doğumdan sonra alıyoruz ücreti dediler hastane çıkışında öğrencez
Halime4721 Ben ege yaşam Hastanesi’ne gidiyorum sezeryan 12500 TL dediler doğumum Aralık ayında olucak hayırlısıyla o zamana kdr artmazsa tabi