Kızlar hepinize merhabalar çoğunuz yazdınız geri dönemedim kusurma bakmayın. Ama başıma gelenleri anlatıp bilgilendirmek istedim benim başıma gelen başınıza gelmesin umuduyla …
Kızlar baştan beri az çok bilen bilir riskli sorunlu gebeliğim vardı. Neyse bı ara üç hafta ileri gidiyodu normal denildi. Sonra bı sure devam etti Tabi bu süreçte kanala indi 32-33 civarı kanaldaydi. Ve (Konya şehir Hastanesi) Takipliyim normal denildi hep onun dışında da normal diyen hastaneler oldu. Neyse işte şarta göre 36 oldu gelişimi durdu iki hafta kada egene normal denildi tabi ben kanalda olunca sürekli ağrı cekiyodum . Neyse gelin gelelim doğum zamanına Gene (şehir hastanesi ) Gittim düzenli sancıyla Kasılmaya biliyorum doğumum yakın hissettim agrimda düzenli olunca kesin dedim . Ve karşılarında kivranmama rağmen yolladılar ha bu arada kalp atışı düşük çıkmıştı bisiler olmuştu o sırada. Ben ağlıyorum tabi hem ağrı hem bu dengesizlikler başka hastaneye gittik direk yatış verdi sancılarım yüksek çıktı ve sürekli çıktı ama hiç dusumuyodu. 16 Haziran günü saat 15.00 civarı yattım ağrılarım çoğaldı akşam 11 de beş cm açıklık varmış Tabi şükür sgaliklicana doğumum oldu ama Burdada çok tahliksizlkler oldu zorlandım doğumda Suyum geldi uzun süre kaldı oğlum içerde susuz bı şekilde Hafif darligimdan dolayında olmuyordu yetemedim Hemşireler gelmedi doğumdan sonra çocuğum üşümüş dogumhanede Falan fistan . Dicem o ki hafta ileriligi geriliği kanala inme süresi çok önemliymiş Tecrübelerim dizide bilgilendirmek istedim Siz bari benim yaşadıklarımı yaşamayın 🌹