iremnazli Kızlar merhaba Hamilelikte ciğer yemeyin doğum lekesi olur diye söylentiler duyuyorum hep canım aşırı ciğer yemek istiyor 13 haftalık hamileyim. Acaba bir sorun yaratır mı
Poncikpanda iremnazli yemek değil de dokununca iz olur diye biliyorum ben. Ben yedim hem şifa olur çiğ haline dokunmadan sizde yiyin bence 😊
_nigarr24_ iremnazli yaz aylarında,sıcaklarda ciğer yemek tehlikeli. Sıcaklar yüzünden kurtlanmış oluyor
Nefised İlk 3 ay yemesi önerilmiyor diye biliyorum ama yanlışta olabilir. Genelde 7den sonra yeniyor sanırım
Oscarito41 iremnazli ben yedim ama dikat et cig cigere dokunma esine yada evde kim varsa ona dograttir pisittir😁yedigin zamanda elini bi tarafina surme.. gerci cigken dokununca olur diolar ama ben ne olur ne olmaz pismisken de hemen elimi yikiyorum bi tarafima degdirmeden
Minigininannesi iremnazli bende çilek vs inanmıyorum da aynı şeyi anneme demişler annemde herkes yerken agzina bir tane atıp dizine dokunmuş doğduğumda o iz varmış kahverengi gibi doğum lekem var orda. Onu birebir bende test etmiş canım anam 😀😀 sadece bir yerinize dokunmayın