Sunshine__ MinikMucizemm23 3 isim arasında kararsızız Mehmet Asaf Mehmet Alp Mehmet Aslan bu üçünden birisi olacak ama bilmiyorum hangisi olsun
Tugbazdmr MinikMucizemm23 Orhun yazıtlarında çocukları, karınları ve hayvanları okuduğuna inanılan tanrıça 🥹
izlmisik-16 MinikMucizemm23 isveççe de çığ heyelan demek , türkçede her şeyin üstünde ay gibi demek ..
Ilkannelik41 @tazeanne___ banada çok naif geliyor anlamida güzel sevgi samimiyet sicaklik demek nasip olur inş sizede 💕
tazeanne___ Ilkannelik41 inşallah canım oğlum olucak benimde ♥️ Sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun 🌸🙏🏻
Freyan newmom07 Türkçe değil 🤷♀️ ilerde resmiyette çok karmaşa yaşar çocuk Ayşe ile karışır hep.Ayse bile Türkçe değil hatta ama yazılısı ve telaffuzu toplumda oturmuş.
newmom07 Freyan ayşenin asıl yazılışı aişe zaten, arkadasımın adı aişe 30yasında bir sorun yaşamadı bu zamana kadar bizde yaşamayız diye umud ediyorum😘
gamizee_ Daha cinsiyeti belli değil ama kız olursa meriç ya da pırıl koymayı düşünüyoruz erkek olursa babasına bıraktım benim aklıma hiç erkek ismi gelmiyor çünkü😊
Reyhangultenn Kız olursa Aden Liya Erkek olursa ilk oğlumun adı Alparslan ona uyumlu ne olabilir diye hala düşünüyoruz daha bulamadık