Ravza-yigit 38+3 üm hala karnım çok yukarda.ben doğsun diye bekledikçe herkes daha çok yukarda daha çok var diyip duruyor.merak ettim ben de karnı inmeden doğum yapan var mı illa inmesi mi gerekiyor
Merveftm Ravza-yigit Benimde 39 asla inmedi aksine sanki daha çok çıkıyor 😂🥹 asla gelmeyede niyeti yok gibi. Ama illa karın aşağı inmesi gerekmezmis. Kanala yerleşirse karın aşağı inmesi olurmuş bazı bebekler doğumda kanala girermis.
Merveftm Ravza-yigit yok yok bakma benimde ağzımdan cikcak sanirsin asla inmedi. Ama illa inmesi gerekmiyormus bende öyle olunca rahatladım. Yoksa doguramiycm saniyodum🥹😂
Ravza-yigit Merveftm bi an önce doğsalar da rahatlasak yaa artık taşıyamıyorum ne karnımı ne kendimi ☹️
Merveftm Ravza-yigit valla bende öyle dönemiyorum yatamiyorum kalkamıyorum yiyemiyorum çok garip şeyler yaşıyorum 😂 doğduğunda daha beter olucak ama olsun😂 en azından minnoslar yanımızda olucak
Ravza-yigit Merveftm gücümüz olur en azından yaa hareket edememekten kendimi ordan oraya atmaktan sıkıldım 😂😂 eğilip kalkmak bile ne büyük nimetmiş