Cerennn1 Bebeğim cok şükür sağlıklı bı tık kilosu az 30. Haftadayiz bundan sonra hızlı alır ama bebeğe kilo aldırmak için deneyip faydasını gördüğünüz neler var 🤗
2minnosannesi_ Cerennn1 ilk hamileliğimden deneyimlediğüm muz ceviz badem kaşar peynir zeytin erken doğduğu halde 3050 doğdu bunda da yine en çok onları tüketiyorum kuzum
Daisy0000 Cerennn1 Tam buğday ekmeğini kızartıp üzerine bal(pekmezde olabilir) ve bol tahin sürüp,üzerine cevizleri döşeyip yiyorum..Bunu yapmaya başladığım hafta baya bir kilo almıştı.Tahin cidden aldırıyor canım
Medine_yasar05 Cerennn1 bol bol meyve sebze ve çerez tüketiyorum akşam yatmadan 1 kase yoğurt yiyorum hem mide yanmama iyi geliyor hemde kemik gelişimi için çok iyi geçen gün hastaneye gittim 30 haftalık hamileyim diyordum doktorum bebek önde gidiyor dedi 2 kilo olmuştu oğluşum
Gozde_52 Ben genelde kefir muz tüketiyorum vede yoğurt bu ara bol bol meyve tuketiyorum birde bebeğim 15+4 de 16+4 olarak görünüyordu bir hafta önde idi şimdi nasıl bilmiyorum tabi ama ben böyle faydasını gördüm 💙😻