hulya1406 Bet1 bende yarın gidicem erkenden belki karşılaşırız ☺️ Necati hocaya siz ? Yok almadım daha bişey demediler belki bayramdan sonra gün verir diye düşünüyorum.temmuzun 2.haftası filan 39 oluyorum.
Bet1 hulya1406 ben kime denk gelirse Alicam sıra burcin hoca ilk tercihim. Bende sabah erkenden gidicem. Benim baya bı sıkıntılarım var 39 a kadar ölürüm heralde ağrıdan. 38 de bayram dönüşü en geç alınsın istiyorum o yüzden hemen verirler inşallah gün
hulya1406 Bet1 benim çok şükür bir sıkıntım yok gebelik şekeri dışında oda kontrol altında. ilk kızımda da hiç sıkıntı olamamıştı hatta bunda az kilo aldım.Hamileliklerim sorunsuz geçiyor bulantım hiç olmadı ,ağrım sızım da pek olmaz.
Bet1 hulya1406 ne güzel beklersiniz o zaman 39 u siz sorun olmaz kendisi gelmedikçe. Benim başından beri riskli servikal kisaligim var. Sancılarım da çok yuksek 1 haftadır pazartesi imzayla çıktım yatısim vardı. Çok ağrım olduğu için en geç 38 de sezeryan olmak istiyorum
hulya1406 Bet1 büyük ihtimalle de bekleyeceğim sorun olmadıkça inşallah.Geçmiş olsun.38 de sıkıntılı bir hafta değil 37 de doğum olup gayet sağlıklı olan bebişler var.Siz bugün hastaneye gidecek miydiniz?
Bet1 hulya1406 ben ilk doğumum 34+0 da oldu kuveze girmedi ben haftayı çok dert etmiyorum o yüzden. Evet evden cikicaz birazdan