Taze 2 günlük anneyim spinal oldum😊 aslında sezeryan günümüz bugündü ama daha fazla dayanamayıp 2 gün önce geldii🥰 sancılarımla aniden yatış yapıldı odaya cıkınca tansiyon nst vs takip edildi, hemsire geldi tanıstık sonra ameliyatta neler yasıcagımızdan kimlerin beni orda karsılayacagından bahsetti personeller mükemmeldi, ameliyata inerken aglıyodum stresten titriyodum bence ameliyathane soguk degildi yada o stresle ben hissetmedim😅 o kadar güzel karsılandım ki kendimi prenses gibi hissettim abhaha😂 sohbet muhabbet ettik eşimin işine kadar gitti konu. Çok sacma seyleri bile konustuk o heyecanla beni rahatlattıkları icin hepsine ayrı tesekkür ediyodum komedi😂 anestezi doktoru da çok tatlıydı igneyi yapmadan herseyi anlattı o da rahatlattı cok korkuyodum ama hissetmedim bile. İgneden sonra uyusukluk basladı sıcaklık geldi ve komedi kiii şimdi nasıl uzancam hissetmiyorum dedim gülüştük onlar beni yatırdı 😂😂 doktorumu görünce gözlerimin içi parladı artık bi tanıdık vardı sizi cok seviyorum diyodum en son doktoruma😂😂 bi ebe ve ameliyathane calısanı basımda duruyodu onlarla genclik anılarımızı konustuk arada caktırmadan bisey hissediyomusun ilc veriyim mi dediler yok sakinlestirici istiyorum dedim bebek cıkmadan veremeyiz dedi o zaman cıkınca anlamı yok sonra da ben istemiyorum dedim😂 bebek çıktı hiç acı bisey yok sadece anne karnındaki bebek tekmesi gibi şeyler hissettm aynı histi çok güzeldi son tekmelerini atıyo sanırken bi anda güzel oglumu gördüm mükemmel bi his cidden ikimiz agladıkkk doktorum hersey harika bebek cok güzel seni cok sevdi annnesi falan diye hep konustu kilosunu boyunu söylediler bebek gitti götürmeyin onu dedim😂😂 sonra doktorum gitti gitmeyin dedim😂😂 sacmaladım baya ama komikti eglendik. Sonra ben cıktımm odaya bebegim geldii ve her sey orda basladı sancım o kadar coktu ki bebek kanaldaymıs sezeryandan sonra o yüzden direk sütüm de geldi şükür sadece anne sütü alıyo hemde öyle emiyo ki yıllardır bu anı bekliyo gibiii😂😂 aman masallahhhh. Harikaydı bugün taburcu olduk evimize geldik bunun duygusu da apayrı güzel. Sizde zamanında saglıkla kavusun minikle insallah🥰🥰🙏🙏🙏