minikmucizeemaak Fatmmm Geçmiş olsun. Üzülme bana doktor kimyasal gebelik gebe kalabildiğini gösterir iyi bir şey %90 her kadın yaşar demişti, Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin 💙
Fatmmm minikmucizeemaak teşekkür ederiiim amiin aynen banada öyle söyledi en azından gebe kalabildiğini gördük dedi. Çok şükür sağlık sorunumuz yok ama artık nasip meselesi demekki🥲
minikmucizeemaak Fatmmm Öyle tabi, o zamanlar bende kendimi çok yıprattım kimyasaldan sonra gebelik daha kolay oluşur dediler. Ocak da hiç adet olmadım, şubatta polikistik över çıktı. Mart da hamile kaldım💙
Fatmmm minikmucizeemaak 🤗🤗 yani 3 ay sonra hamile kaldınız Ya bende üzüldüm de en azından daha da ilerlemeden bitti ilerisi olunca sıkıntıya girerdim bidahaki aylara bakıcam artık🥲
minikmucizeemaak Fatmmm Öyle tabi yine de çok şükür de, evet canım 3 ay sonra kaldım herhangi bi ilaç vs kullanmadım sadece folik asit kullandım
Fatmmm minikmucizeemaak hmm anladım bakalım bu ay ne olacak benim kanama yok daha herhalde değerim sıfırlanınca galan başlar