Btlkck 37 haftalık doğum yapan varmı? Normalde 3 temmuzdu günüm ama bugün kontrolde sancım çıktı Çarşamba ya da Perşembe alırız dedi 37+3 olucam küveze girer mi acaba ?
Hatice_k Btlkck 37de küveze girmiyor herhangi doğumda sıkıntı olmadığı sürece. Gelişi tamamlanmış oluyor 🙏
Burcumm0144 Btlkck ben 37 de yaptım tam. Maşallah hıc bi sorun yaşamadık.küveze alınmadı. Kılosu falan da iyiydi Şuan 4 aylığız
Btlkck Papatyanaz dinlenmeye fırsatım olmadı 2. Gebelik ilk çocukla ilgilen evle ilgilen erken oluyor
civcivsuyum 37 hafta sonrası artık prematüre sayılmadığı için küvoze girmez gelişimini tamamladı artık 🤗
Hatice_k Burcumm0144 Btlkck kendinizi strese sokmayın bebiş hissediyor 🥰 benimde 35te hafif sancım çıkmıştı doktor kendini yorma 37yi bulsun sonra doğsa bile skıntı olmaz dedi gelişimi tamamlanmış oluyor çnkü 🙏
Sevgi1985 Btlkck 37+4 oğlum dogdu küveze girmedi nefes alabiliyorsa çiğeri gelişmiş de girmez hiçbir bebek 41 haftalıkda olsa sorun varsa giriyor canım içini ferah tut kötü düşünme sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Allahım