perosy HMH son adet tarihim 21 mayıstı benimde. 19 Haziran da test yaptım çift çizgi çıkınca kan testi verdiğim de 29,65 çıktı onunla öğrendim. Bugün yine verdim 278e yükselmiş :) Bu kadar yüksek artış normal mi kızlar? İlk gebeliğim hiçbir bilgim yok..
e_blue_sky_a perosy hergün 2′ye katlamalı. Bugün 90 ise yarın 180 oburgün 360 gibi gibi… artış güzel sizin beta hcg yapmazlar keseyi görmek ister doktor
Aleeynna HMH 5. Haftadayim ikinci gidişim doktora baktık ki kesenin sol tarafında en köşede yerleşmiş bekliyor minik minik büyümeyi 😂 normalde ortada olurmuş
Rabiacyrn17 HMH 16 Mayıs son adet tarihim adetimin 6. Günü erken gebelik testi yaptım silik çıktı iki gün sonra yani dün kan verdim hcg 1283 çıktı uygulamaya göre 5+1 haftalık şu an doktora henüz gitmedim ☺️
e_blue_sky_a HMH benim son adet 20 mayıs. İstifra ve ishal ile acile gidince, beta hcg istedim tedavi öncesi. Hamile olduğumu öğrenince sevinçten iyileştim. 4+2de vajinal ultrasonda kese gördük. Bayram sonrası normal ultrason ile de görürüz inşallah
Fulya1993 HMH 7 Mayıs adet tarihim keseyi gördük içinde bebek de oluşmuş ama rahim ağzına yerleşmiş yukarı çıkması lazım dedi progesteron kullanıyorum 😔 dua edin bana da
HMH Fulya1993 Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda güzel haberler alın siz de hepimiz birbirimize dua edelim 😇🥹
Umutlugunler Fulya1993 ultrason görüntüsü varsa atar msnz çok merak ettim sanki bende de aynı durum var
Umutlugunler Fulya1993 ultrason görüntüsü varsa atar msnz çok merak ettim sanki bende de aynı durum var
duygu26 eozh çıkar Allah’ın izniyle merak etmeyn kan verdim ama beta değerini göremedim ona bakmamış galiba pek de anlayamadım
Cansut20 HMH son adet tarihim 11 Mayıs yarın ilk kez gideceğim doktora nasıl ogrendim; adetim 3 4 gün gecikmeye başladı şüphelendim ondan önceki ayda 3 gün erken gelmişti dedim bende adet düzensizliği başlıyor herhalde … Bekledim bekledim 7 gün gecikti gelmedi test aldım anında çift çizgi oldu sağlık ocaginda kan verdim. Cuma günü sonuç aldım beta 1200′lerde plansız sürpriz bir gebelik oldu benim için 2.ye hamileyim 1 oğlum var 3 yaşında şuan 🙏🤲
beatrice00 Cansut20 benimde sat 8 Mayıs benim de eylülde 3 yalına girecek oğlum. Nasıl bir duygu hemen hemen aynıyız sizinle
Elizbusra Gldnzylmz suan iyi dedi keseyi gördük kalp atısı icin yarın sabah gidicem ınsallah dua edin duyarım yarın 6+4 gün olcam